VERGADERARRANGEMENT VOOR BEDRIJVEN: VAN 2 TOT 200 PERSONEN

Vergaderarrangementen voor Bedrijven: van 2 tot 200 personen

Tijdens het vergaderen is het van belang om geconcentreerd en effectief te werk te gaan. Dit lukt alleen wanneer er pauzes worden ingepland. Maar denk maar niet dat u zelf uw boterhammetje hoeft te smeren! Bij SIS Luncherij  weten we precies wat lekker eten inhoudt en staan we voor u klaar om een culinaire lunch op tafel te zetten! En of dat nu voor 2 of 200 personen is, wij zorgen ervoor, en bezorgen het op een door u gewenst tijdstip bij u op locatie.
Na een lange tijd vergaderen is het prettig om even met elkaar te kunnen ontspannen onder het genot van een smaakvolle lunch, SIS Luncherij verzorgt heerlijke lunchgerechten van een lekker broodje en unieke sandwich tot exclusieve hapjes. Zo zijn er de speciale Sis lunch-arrangementen die rijk gevuld zijn met een sandwich, een wrap, een kleine salade, een poké bowl en een klein broodje. Zo kun je meerdere gerechtjes eten met een variatie aan verschillende smaken. Van alles is mogelijk en wij adviseren u graag dus neem gerust contact met ons via het mail adres info@sisluncherij.nl of telefonisch op telnr. 0627369374.

Afbeelding met voedsel, tafel, binnen, bord

Automatisch gegenereerde beschrijving

Zonder ontbijt de deur uit gegaan of na de vergadering nog zin in een lekker hapje voordat je naar huis gaat? SIS Luncherij  biedt vele mogelijkheden met betrekking tot eten en drinken, zoals een uitgebreide of snelle lunch. Nog laat aan het werk? Onze gerechten voldoen ook zeker prima als overwerkmaaltijd.

We verpakken onze gerechten per persoon in milieu vriendelijke verpakking, of op mooi opgemaakte schalen.

Wat wilt u nog meer? Een dieet of allergie zegt u? Geef het van tevoren aan en wij zorgen ervoor dat u gewoon mee kunt genieten!De professionele keukenbrigade verzorgt met verse, en waar mogelijk biologische en streekproducten geheel naar wens de lunch en tussendoortjes tijdens uw meeting.

Betaling is mogelijk via facturatie, zodra de bestelling bij SiS Luncherij geplaatst is wordt u geheel ontzorgd!

Afbeelding met voedsel, tafel, binnen, bord

Automatisch gegenereerde beschrijving