SiSLuncherij

Lunch bestellen Waalwijk

Lunch bestellen Waalwijk

Er zijn voldoende mogelijkheden om een lunch te bestellen in Waalwijk. Wanneer je als onderneming echter een lunch bestelt als je een belangrijke vergadering hebt of wanneer er belangrijke gasten komen, dan wil je graag iets extra’s bieden. Lunch bestellen in Waalwijk doe je dan ook bij ons. Wij kunnen je heel erg veel bieden en zijn er trots op dat wij als broodjeszaak in Waalwijk ondertussen een begrip geworden zijn. En dat niet alleen in Waalwijk zelf, maar ook in Tilburg en Loon op Zand.

Lunch bestellen in Waalwijk was nog nooit zo gemakkelijk en zo aantrekkelijk

Wij mogen ons, en daar zijn we echt trots op, ondertussen specialist in vergaderarrangementen noemen. Onze oriëntatie ligt nadrukkelijk op de zakelijke markt, een markt die we dan ook echt iets bijzonders te bieden hebben. Wij bezorgen overigens niet alleen in Waalwijk, maar zeker ook in Tilburg en Loon op Zand. Is jouw onderneming gevestigd op een bedrijventerrein? Dan leveren wij jouw bestelling zelfs helemaal gratis.

Heerlijke huisgemaakte lunchgerechten en wraps beschikbaar

Je hoeft je nooit zorgen te maken over het aanbod. Wij hebben van alles en kunnen maatwerk bieden. Zo kies je bijvoorbeeld voor huisgemaakte lunchgerechten, staan we bekend om onze uitstekend belegde (stok)broodjes en al even smaakvolle sandwiches, wraps, salades maar ook poké bowls. Lunch bestellen in Waalwijk was nooit zo eenvoudig en nooit eerder had je zoveel te kiezen. Wie zeker wil zijn van een heerlijke lunch, kiest er dus voor om zijn lunch bij ons te bestellen.

Altijd een snelle levering, ook wanneer sprake is van een ad-hocbestelling

Ook wanneer je smoothies wenst of graag over Oosterse gerechten zou willen beschikken, is lunch bestellen in Waalwijk bij ons van SiS Luncherij een aanrader. Wij werken alleen met de beste producten en kunnen op maat gemaakte bestellingen voor je realiseren. Wij leveren onze verschillende luncharrangementen uiteraard keurig netjes op fraai opgemaakte schalen. Wij begrijpen bovendien dat jij als ondernemer soms een ad-hocbestelling wilt plaatsen. Ook dat is bij ons nooit een probleem. Ad-hocbestellingen zijn altijd mogelijk en ook in dat geval kunnen we zeer snel leveren.

Alleen de beste producten

Je weet dus bij wie jij jouw zakelijke lunch of de lunch voor een belangrijke vergadering bestelt. Wij weten wat dergelijke bijeenkomsten vragen en begrijpen dat je dan alleen de beste producten wilt bieden die ook nog eens mooi opgemaakt gepresenteerd worden. Wij begrijpen wat jij wenst. Maak er gebruik van!

Bel 06-27369374