SiSLuncherij

Broodjeszaak Tilburg

Broodjeszaak Tilburg

Wil je een heerlijke zakelijke lunch laten serveren of wens je een uniek vergaderarrangement en wil jouw gasten alleen op het beste en lekkerste trakteren? Dan kies je uiteraard voor ons als broodjeszaak in Tilburg, zoals je ook voor lunch bestellen Waalwijk prima bij ons terecht kunt. Wij richten ons met name op de zakelijke markt. Daarnaast gelden we ondertussen als de specialist in vergaderarrangementen. Indien je een zakelijke lunch wilt bestellen, ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Ook levering in Waalwijk en Loon op Zand

Als broodjeszaak in Tilburg leveren wij ook in Loon op Zand en Waalwijk. Ook daar hebben we inmiddels een uitstekende reputatie. En wanneer je als onderneming gevestigd bent op een bedrijventerrein, dan leveren wij de producten nog gratis ook. Alleen dat al zou voldoende reden kunnen zijn om juist voor onze diensten te kiezen. Al zijn er nog veel meer redenen om specifiek voor onze broodjeszaak in Tilburg te kiezen.

Breed aanbod huisgemaakte lunchgerechten in onze broodjeszaak in Tilburg

We hebben een breed aanbod huisgemaakte lunchgerechten voor je beschikbaar, zoals ondertussen ook de heerlijke belegde (stok)broodjes een begrip geworden zijn in de regio Tilburg en wijde omgeving. Ook wanneer je liever sandwiches geserveerd ziet worden, of wraps, salades, poké bowls wenst, ben je bij ons aan het best denkbare adres. Nee komt in ons woordenboek niet voor. Geen uitdaging gaan we uit de weg en in overleg is bijzonder veel mogelijk. Vraag gewoon naar de mogelijkheden, want die zijn echt legio.

Gepresenteerd op fraai opgemaakte schalen

Wij als broodjeszaak in Tilburg kunnen je ook steeds de beste Oosterse gerechten aanbieden, net als heerlijk verse smoothies en allerhande frisdranken. We staan bekend om de op maat gemaakte bestellingen, waarbij opnieuw van alles mogelijk is. Vanzelfsprekend leveren wij onze lunch arrangementen op fraai opgemaakte schalen, wij weten hoe belangrijk presentatie is zeker ook wanneer je bijvoorbeeld belangrijke gasten ontvangt.

Snelle levering en zeer flexibel

Je kunt wanneer je kiest voor onze broodjeszaak in Tilburg altijd uitgaan van een snelle levering. Dat geldt zeker ook wanneer je een ad-hocbestelling plaats. Wat dat betreft zijn we op alle vlakken zeer flexibel. Maak er optimaal gebruik van. Maak gebruik van ons royale aanbod en onze uitstekende service en overleg met onze specialisten wat er mogelijk is. En geloof ons, dat is gewoon heel erg veel. Bestellen is gemakkelijk, de levering snel en wanneer je op een bedrijventerrein gevestigd bent zelfs helemaal gratis.

Bel 06-27369374