SiSLuncherij

Welkom

Good food….Good mood

Goede, verantwoorde, verse, en vooral lekkere producten daar worden wij blij van bij SiS. Is alles biologisch? Dat zou mooi zijn maar je lunch wordt dan al snel zeer prijzig. Wel halen we het liefst onze producten bij de boer,slager of visboer op de hoek. Ook letten wij erop dat onze verpakkingen niet schadelijk zijn voor het milieu.

Verrassend anders, low calorie, vegetarisch of bourgondisch?

Bij SiS heb je genoeg keuze voor een gevarieerde lunch. En waarom maak je het jezelf niet eens makkelijk? Bestel gelijk een salade of poké bowl om na je werk mee naar huis te nemen. Lekker makkelijk en een gezonde keuze !

Eten met een groep

Een vergadering, training, cursus of brainstormsessie? Goed eten en drinken houdt het energielevel op peil en de deelnemers blijven geïnspireerd. Vanaf 4 personen bieden wij gevarieerde luncharrangementen aan. Smaakvolle producten mooi geserveerd zodat je direct honger krijgt. Uiteraard kunnen we ook een arrangement op maat voor je maken. Neem contact met ons op dan kijken we of jouw wensen en onze creativiteit samen kunnen komen.

Makkelijk bestellen
1. bestel online of bel  Wij bezorgen je lunch bij jou op locatie of jij haalt het bij ons op.
      2. wanneer kun je bestellen? Bij SiS kun je bestellen wanneer jij dat wilt, hou er wel rekening mee dat wij om 16.00 uur sluiten. Voor groepen boven de 25 personen is het wel fijn om de bestelling een dag van tevoren door te geven.
      3. Hoe laat bezorgen we jouw bestelling? Bij de bestelling geef jij het gewenste tijdstip aan. Wij houden een marge van 30 minuten eerder aan. Beter te vroeg dan te laat, wachten als je honger hebt is nooit leuk !


Bekijk onze menukaart!

Bel 06-27369374